Welke verzekeringen heeft uw onderwijs-
instelling nodig?

Via negen eenvoudige vragen weet u welke risico's binnen uw onderwijsinstelling een rol spelen. U krijgt een helder advies hoe u zich tegen deze risico's kunt beschermen. Direct premie berekenen zonder advies kan ook.
Start online advies

Duur: ongeveer 6 minuten

Maatwerk

Naast het standaard onderwijspakket biedt Aon ook oplossingen voor bijzondere situaties. Deze komen grotendeels aan bod in onze online adviesmodule. Biedt deze geen uitkomst, neem dan contact op met Aon. Als specialist in de onderwijsbranche denken we graag met u mee.

071 - 364 31 44

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 18.00 uur

Heeft u een vraag?

071 - 364 31 44

Bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 - 18.00 uur

Samenwerkingsverbanden
Passend onderwijs


De ministeriële regeling met de regio-indeling van de samenwerkingsverbanden Passend onderwijs is per 1 januari 2013 in werking getreden. Samenwerkingsverbanden kunnen zich laten registeren bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in het Basisregister Instellingen (BRIN).

De belangrijke mijlpalen voor de nieuwe samenwerkingsverbanden zijn te vinden in het instrumentarium passend onderwijs. De PO-Raad heeft een handreiking bestuursmodellen voor de nieuwe samenwerkingsverbanden laten ontwikkelen die ondersteunend kan zijn bij de oprichting van de nieuwe samenwerkingsverbanden.

Lees meer over samenwerkinsverbanden passend onderwijs