Leuk: buiten de lijntjes kleuren! Doet u met ons mee?

01-05-2018

Door Henri Damen

U bent van mij gewend dat ik wekelijks schrijf over actualiteiten rond regelgeving, risico’s en verzekeringen. Zo blijft u zonder veel moeite op de hoogte van ontwikkelingen die voor uw organisatie van groot belang zijn. Die blogs verschijnen wekelijks online én aan het eind van het schoolseizoen gebundeld als een boekje. Op beide krijg ik steevast veel leuke reacties. Een goed teken: we weten elkaar te vinden!

In de wedstrijd

Nou ben ik heel benieuwd: hoe ervaart u mijn blogs? Heeft u er wat aan, helpen ze u bij het inschatten en afdekken van risico’s en verantwoordelijkheden? En: hoe denkt u eigenlijk over verzekeringen? Zijn die er alleen voor de risico’s die uw organisatie (financieel) niet aan kan? En koopt u dan het liefst op prijs, of hecht u vooral aan advies, maatwerk en kwaliteit?

Als u mij iets langer kent, weet u hoe ik doorgaans in de wedstrijd zit. Ik geloof in betrokkenheid en samenwerking. In de kracht van goed advies, in uw belang. En vervolgens in goed samengestelde oplossingen, tegen een reële prijs en met goede service.

Van verzuim tot crisiscommunicatie

Sec prijskopen vs. kwaliteit leveren in de breedte: bij Aon is dat geen vraagteken. Niet voor niks zijn we officieel de grootste specialist in zakelijke risico’s en advies – wereldwijd! Ook in Nederland zijn we marktleider. Als u het nog niet wist: we hebben er echt verstand van … ;-)

Dankzij al die kennis kunnen we u helpen met veel méér dan alleen verzekeringen-tegen-de-juist-prijs. Aon kan jullie organisatie ook adviseren bij allerlei bestuurs- en beleidszaken. Van duurzame inzetbaarheid en verzuimbeheersing tot collectiviteiten, beleidsontwikkeling en crisiscommunicatie. Je kunt wel zeggen dat we flink buiten de lijntjes kleuren.

Ook voor HR en Finance

Denkt u bij Aon nog steeds alleen aan verzekeringen? Think again! Ook uw collega’s op personeelszaken, financiële zaken en gebouwenbeheer kunnen bij ons terecht. Voor hen zijn we eveneens graag de vertrouwde adviseur, gids en sparringpartner. Die hun situatie begrijpt en in elke fase met ze meedenkt. Die ze wijst op kansen. En behoedt voor valkuilen.

Ziet u collega’s die wel wat support kunnen gebruiken, van een objectieve adviseur die écht weet wat er speelt in het onderwijs? Doe ze eens mijn tip aan de hand. Dan breng ik ze graag met elkaar in contact. Kunnen ze samen buiten de lijntjes kleuren…

Wilt u ook deskundig advies over risico’s, verzekeringen en meer?

Neem vrijblijvend contact met me op via 06 – 13 81 74 17, of via henri.damen@aon.nl.