Collectieve autoverzekering: ruime dekking, scherpe prijs!

02-03-2016

Sinds 1 januari van dit jaar biedt Aon een nieuw collectieve autoverzekering. Deze is specifiek voor de branche Onderwijs. Die geeft tijdens elke reis of rit geruststellende dekking. Tegen een verrassend scherpe premie, dankzij het voordeel van collectiviteit.

Ook voor zakelijke ritten

De collectieve autoverzekering van Aon geldt voor personenauto¿s en bestelauto¿s. Hieronder valt tevens personenvervoer t/m 8 personen. En waar een standaard autoverzekering alleen ritten voor personenvervoer met een particulier karakter dekt, dekt deze polis ook zakelijke ritten met groepen. Zo bent u dus altijd goed verzekerd.

Forse (collectieve) premiekorting

Deze uitgebreide verzekering kunnen wij u nu bieden voor een nóg scherper (collectief) tarief. Dat begint bij direct 35% korting op de WA-premie. Kiest u voor Allrisk, dan krijgt u zelfs 47,5% premiekorting. Dit is het beste moment om in te stappen!

Bestaande relaties doen automatisch mee

Bij Aon verwelkomen we u graag als nieuwe relatie, maar we waarderen ook onze bestaande relaties. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we lopende verzekeringen automatisch aanpassen naar de nieuwe gunstige voorwaarden. Dit gaat in vanaf de eerstvolgende hoofdvervaldatum.

Weten wat u bespaart?

Laat Aon u voorrekenen hoeveel u bespaart op uw autoverzekering. Dat kan heel eenvoudig door uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, kenteken, schadevrije jaren en gewenste dekking te mailen naar onderwijs@aon.nl Wij nemen dan snel contact met u op, met een passend voorstel.